Keller: Kolašinac je odigrao sjajnu partiju

Trener Schalkea o mladom defanzivcu

Keller: Kolašinac je odigrao sjajnu partiju

U sinoćnjem susretu Lige prvaka između Galatasaraya i Schalkea svih 90 minuta u dresu njemačke ekipe odigrao je potencijalni reprezentativac naše zemlje, Sead Kolašinac.

Trener Jens Keller je bio zadovoljan ishodom susreta i pohvalio je sve svoje igrače, a posebno mladog Kolašnica.

 

"Moja ekipa je igrala sjajno pred ovom publikom. Bili smo agresivni od samog početka i stvarali smo prilike. Nažalost, protivnik je prilike napravio zbog naših individualnih grešaka, ali sve u svemu zadovoljni smo", rekao je Keller te je dodao:

 

"Danas smo napravili dvije ili tri ozbiljne greške. Ipak ovo nisu bile taktičke greške, već greške koje su nam došle nedostatkom koncetracije".

 

Keller je potom posebno pohvalio potencijalnog reprezentativca naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"On je trenirao jako dobro i odigrao je odlično u susretu sa Bayernom protiv Arjena Robbena. Dobio je drugu priliku i odigrao je sjajnu partiju", zaključio je Keller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.