Kemal Hafizović novi trener zeničkog Rudara

Iskusni stručnjak pronašao angažman

Kemal Hafizović novi trener zeničkog Rudara

Dino Kurbegović

Iako je imao i drugih ponuda, zenički stručnjak Kemal Hafizović  je nakon razgovora sa rukovodstvom Rudara iz Zenice dogovorio saradnju do kraja sezone. 

Ovu vijest je potvrdio i predsjednik kluba Nihad Perčo.

"Dogovorili smo saradnju sa igračkom i trenerskom legendom grada Zenice. Angažman Kemala Hafizovića je velika stvar za naš klub, ovo je znak da nismo odustali od prvog mjesta i plasmana u viši rang takmičenja. Nadamo se da će Hafizović ostati što duže u klubu jer takvog trenera bi poželio svaki klub u našoj zemlji,"kazao je Perčo.

Kemal Hafizović je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao Čelik u nekoliko navrata kao i mostarski Velež, još je sjedio na klupama Krajišnika i Travnika, dok je posljednji klub kojeg je trenirao bio kakanjski Rudar s kojim je osvojio treće mjesto u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.