Kemal Mujarić prvo pojačanje NK Stupčanica!
FOTO: NK Stupčanica

Tim iz Olova vodi bitku za Premijer ligu sa Slobodom

Kemal Mujarić prvo pojačanje NK Stupčanica! · Zvanično

Esmer Oštraković

Ekipa Stupčanice će i u drugoj polusezoni nastaviti bitku sa tuzlanskom Slobodom za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nakon prve polusezone Sloboda je lider na tabeli, a Stupčanica se nalazi na drugom mjestu sa tri boda zaostatka.

Ono što je SportSport.ba ranije najavio, danas je postalo zvanično. Kemal Mujarić novi je igrač Stupčanice.

Osim Mujarića za Stupčanicu je potpisao i mladi i perspektivni golman Igor Rončević.

"Naše prvo pojačanje u ovom prijelaznom roku je napadač KEMAL MUJARIĆ. Ima 24 godine i već ima iskustvo igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Nastupao je za Mladost, Budućnost, Slobodu, Tuzla City, a posljednji angažman je imao u crnogorskoj Iskri...

Oglasi

Našim čuvarima mreže, Nikoli Miličeviću i Nejiru Ćulovu, u ovom prijelaznom roku pridružit će se mlad i perspektivan golman IGOR RONČEVIĆ. Ponikao je u redovima Slavije, a zadnji angažman je imao u ekipi Famosa iz Vojkovića", piše na zvaničnoj stranici Stupčanice.

Kada je riječ o Mujariću od kojeg će sigurno u Stupčanici imati velika očekivanja on je igrao i za mlađe kategorije Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stupčanica posljednjih nekoliko godina sjajno radi u svim segmentima, što se odražava i na rezultatima.

Nema sumnje da će Stupčanica sve učiniti da uskoro ovaj klub gledamo i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te se očekuje velika borba ove ekipe i tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi