Kenan Bajramović potpisao za Turk Telekom

Bh. reprezentativac pronašao novi klub

Kenan Bajramović potpisao za Turk Telekom

Reprezentativna “četvorka”, Kenan Bajramović karijeru će nastaviti u Turk Telekomu. Bh. košarkaš napustio je ukrajinski Kijev zajedno sa svim “uvoznim” igračima kada je ovaj klub odučio srezati budžet i sezonu nastaviti isključivo sa domaćim kadrom, a zahvaljajući odličnim partijama u dresu Kijeva, ali i ranijih klubova, Lietuvos Rytasa, Azovmaša i sarajevske Bosne, Bajramoviću nije bilo teško pronaći novu sredinu.

Turk Telekom trenutno je na 4. poziciji truskog prvenstva sa jednakim brojem bodova kao trećeplasirani Fenerbahce i dvije odnosno četiri pobjede manje od Galatasaraya i Efes Pilsena. Dolazak Bajramovića u Turk Telekom znak je da ovaj klub nije odustao od borbe za titulu prvaka Turske ili što bolje pozicije koja vodi u evropska takmičenja.

Svoj debi u dresu Turk Telekoma, Bajramović bi trebao imati već u subotu, a pred njim su još uvijek odlučujuće gostujuće utakmice koje će formirati konačan plasman u prvenstvu Turske – igraće sa Fenerom, Efesom, Galatasarayom, ali i Banvitom gdje će se sudariti sa svojim nekadašnjim klupskim kolegom, Lanceom Williamsom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.