Kenan Fejzić na probi u Žilini

Mladi napadač mostarske Lokomotive

Kenan Fejzić na probi u Žilini

17-godišnji napadač Lokomotive iz Mostara, Kenan Fejzić preključer je otputovao u Žilinu gdje će ostati narednih 10-ak dana na probi.

Naime, 191 cm visoki napadač u slovački klub je otišao na prporuku svog trenera Mehmeda Agovića, a u narednih 10-ak dana trenirat će sa juniorima Žiline.

"Imamo veoma kvalitetne igrače. Ovi momci tek nadolaze. Kenan je prvi koji je otišao vani, a sada na zimskoj pauzi očekujemo odlazak na probu još tri igrača", rekao je Mehmed Agović.

Lokosi su uvijek imali prepoznatljivu školu fudbala, a što se ovaj mostarski klub vratio u život prije desetak godina najzaslužniji su Mehmed Agović i Mustafa Taslidža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.