Kenan Handžić napustio redove Olimpica
FOTO: EPA

Bivši mladi bh. reprezentativac

Kenan Handžić napustio redove Olimpica

Bivši mladi bh. reprezentativac Kenan Handžić u narednoj polusezoni neće nastupati za sarajevski Olimpic. 

Naime, Handžić sa rukovodstvom tima sa Otoke nije uspio pronaći zajednički jezik po pitanju produženja saradnje i u predstojećem prijelaznom roku će kao slobodan igrač potražiti novu sredinu. 

"Istina je da sam raskinuo ugovor sa Olimpicom. To je u ovom trenutko najbolje rješenje za obje strane, a ja sada imam dovoljno vvremena da pronađem klub u kojem ću nastaviti karijeru", kazao je Handžić, dodavši:

"Ovom prilikom želim zahvaliti Olimpicu na svemu i naravno svojim bivšim saigračima poželjeti puno sreće u prvenstvu. Mislim da opstanak u Premijer ligi BiH neće doći u pitanje, jer Olimpic posjeduje kvalitet veliki", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Handžić je u Olimpic stigao u januaru 2014. godine iz Zagreba i tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za FK Sarajevo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti