Kenan Horić u idealnom timu 23. kola

Odlično se snašao u Sloveniji

Kenan Horić u idealnom timu 23. kola

Bivši kapiten Čelika 23-godišnji Kenan Horić odlično se snašao u slovenskim Domžalama, gdje je ove zime došao nakon odlaska s Bilinog polja. 

Ovom sjajnom Zeničaninu nije dugo trebalo da se nametne treneru, te je izborio od početka status prvotimca. Domžale sjajno igraju u otvaranju drugog dijela prvenstva, te su u tri odigrane utakmice osvojili sedam bodova.

U posljednjem 23. kolu Domžale su na svome terenu ubjedljivo porazile ekipu Zavrca rezultatom 3:0, a svih 90. minuta za domaćine odigrao je Horić, koji je svoj posao obavio besprijekorno.

Potvrda sjajne partije ovog defanzivca stigla je tako što je izabran u idealni tim 23. kola po izboru najčitanijeg portala www.snportal.si, koji prati nogomet u Sloveniji. 

Ekipa Domžala nakon 23 kola nalazi se na šestom mjestu sa 30 osvojenih bodova, a kako igraju u drugom dijelu sezone nisu daleko ni pozicije u vrhu tabele, a koje naredne sezone garantuju izlazak u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.