U 23. godini preminuo bivši fudbaler sarajevskog "kantonalca"

Srceparajuća priča

U 23. godini preminuo bivši fudbaler sarajevskog "kantonalca"

A. Čaušević

Otišao je još jedan mladi život. U 23. godini preminuo je Kenan Malićević, bivši fudbaler Hrida, kluba koji se takmičiti u kantonalnoj ligi Kantona Sarajevo. 

Malićević je bio omiljen u raji, bio je "glavni" za šalu te njegovi najbliži za njega imaju samo riječi hvale. Vijest o njegovoj preranoj smrti je mnoge ostavila u nevjerici.

Inače, Malićević je bio i veliki navijač FK Sarajevo, a iz Hrida su se od njega oprostili emotivnom i dirljivom porukom.

"Smirenost je jača od emocija. Ćutanje je glasnije od krika. Falit će paša naš", poručili su iz ovog sarajevskog kantonalca.

Dženaza Kenanu će biti klanjana u ponedjeljak, 21. juna u 15:30 na mezarju Grličića Brdo.

Top Komentari

user1583752673
Sta je bilo?
2 0
Szentharomsvag
Mlad čovjek, šteta velika. Ali eto vam prilike da pokađete da ste novinari. Istražite malo, utvrdite vezu ako postoji, povucite paralele... to je naše dijete. Porodici saučešće.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi