Xhelil Asani nakon godinu dana napustio Mladost

Tražio raskid ugovora

Xhelil Asani nakon godinu dana napustio Mladost

E. Čaušević

FK Mladost Doboj-Kakanj i naredne sezone će se takmičiti u Premijer ligi BiH.

Mladost je i ove sezone uspjela da izbori opstanak u društvu najboljih, a u nekim "računicama" čak su mogli i do Evrope. Klub iz Doboja kod Kaknja već je počeo pripreme za narednu sezonu.

Naime, Mladost će sigurno doživjeti promjene u igračkom kadru, te će biti odlazaka iz kluba. Prvi koji je spakovao kofere je makedonski igrač Xhelil Asani.

Asani je u Mladost stigao pred početak sezone, ali je odlučio da raskine ugovor, te je sada slobodan igrač. U sezoni iza nas odigrao je 28 utakmica za Mladost, te je upisao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je imao ugovor na još godinu dana odlučio je da zatraži raskid saradnje, a čelnici Mladosti izašli su mu u susret i ispunili zahtjev.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi