"Kepa bi trebao dobiti otkaz, a ne Sarri - On je sramota"

Chris Sutton o španskom golmanu

"Kepa bi trebao dobiti otkaz, a ne Sarri - On je sramota"

Midhat Šljivak

Veliku prašinu podigao je španski golman Kepa Arrizabalaga nakon što je odbio da napusti igru pred penal seriju.

Menadžer Maurizio Sarri je odlučio da u igru uvede Willyja Caballera, ali je Kepa odbio da napusti meč.

Na kraju je Chelsea poražen, a nekadašnji napadač londonskog tima Chris Sutton u razgovoru za BBC tvrdi da bi Španac trebao dobiti otkaz.

"Kepa više ne bi smio igrati za Chelsea. Ovo bi mu trebala biti posljednja utakmica u dresu Chelseaja. On je sramota. Nikad nisam vidio ovako nešto", rekao je Sutton, te je dodao:

"Da sam na Sarrijevom mjestu otišao bih. Ne može dopustiti ovakvo poniženje. Zašto igrači nisu izbacili Kepu? On bi trebao biti otpušten, a ne Sarri"; istakao je Sutton.

Šta će se na kraju desiti vidjećemo u narednim danima...


"Pep nije gledao penal, pitao me je gdje je lopta završila?"

Pobjednički penal izveo je Raheem Sterling. Zabio je i slavlje je moglo početi.

Brzonogi fudbaler na kraju je i otkrio da menadžer Pep Guardiola nije gledao penale.

"Nevjerovatan osjećaj. U svom sam gradu, kod kuće na Wembleyju. Bila je ovo teška utakmica, ali nevjerovatan osjećaj", rekao je Sterling, te je dodao da Pep Guardiola nije gledao zadnji penal.

"Pep mi je rekao da nije gledao zadnji penal. Pitao me je gdje je završila? Odgovorio sam u vrh mreže. Osvojili smo jedan trofej, sada idemo po ostale", istakao je Sterling.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Plava kurava. Nesto slicno kao zeljana sa gejbavice.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi