Kepa odbio da izađe iz igre, Sarri divljao!

Kepa odbio da izađe iz igre, Sarri divljao!

Edmir Škorić

Prava drama viđena je pred kraj drugog produžetka na finalu Liga kupa Engleske između Chelseaja i Manchester Cityja.

Mladi golman Chelseaja Kepa sjajno je branio tokom čitavog meča, doduše i nije imao previše posla jer ni City nije previše pokazao, pa je ostalo 0:0 do kraja.

I u produžetku slaba igra s obje strane, Chelsea se sjajno branio, a malo prije nego će završiti produžetak došlo je do nevjerovatne scene.

Kepa se povrijedio, Wily Caballero je čekao pored terena da uđe u igru, a onda je Kepa, nakon što se oporavio, odbio da izađe iz igre.

Menadžer Chelseaja Sarri je doslovno pobijesnio, svi su bili jako ljuti, ali Kepa je odlučio da ostane na terenu bez obzira na sve.

Top Komentari

amer9966
ne bih mu bio u kozi kad udje u svlacionicu
3 0
gumenakita
Drago mi je da su izgubili,bit ce interesantno iducih dana sta ce se desiti.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi