Kepez slavio, ali bez Bavčića

Kepez slavio, ali bez Bavčića

M. Skaka

Edin Bavčić ipak nije nastupio za Kepez u utakmici koju je njegov klub igrao protiv posljednjeplasiranog Kolejlilera. Kepez je slavio rezultatom 69:65, a četiri stranca u ekipi bili su najefikasniji i skoro pa jedini koji su se upisali u listu strijelaca.

Za klub iz Antalije Robert Taylor ubacio je 21 poena, nekadašnji igrač Širokog Darren McLinton 17, novo pojačanje Edmund Saunders 12, a Torrell Martin 11.  Sa druge strane, u redovima Kolejlilera najefikasniji je bio također Amerikanac, Marshall Strickland sa 18 poena.

SportSport.ba je tokom sedmice prenio je vijest da će bh. reprezentativac, Edin Bavčić, nakon odlaska Sabita Hadžića sa klupe, kao prekobrojni peti stranac napustiti Kepez, ali je iz same Antalije stigao brzi demanti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije