6

Komentari (6)

VenamaHrabrih
Darko Lazić ušao mjesto njeg?!?!?!?! Nepismenost novinara ovog portala ne poznaje granice.
anga
I tvoje neznanje je na velikom nivou.... jer usao je Darko Lazic umjesto njega... sta ti nije jasno
zgembo.popuslic
Mislim da je fokus na ovo NJEG. Sad jel novinar slucajno zaboravio slovo A il se u njegovom selu tako govori, to samo on zna :)
VenamaHrabrih
Ti u svom selu možeš mukat', ili blejat' što se mene tiče, ionako nije da nisi navik'o... U javnom diskursu moraš biti pismen, jer to govori o ozbiljnosti tvojih radova (između ostalog). Uostalom sve da je i zaboravio slovo, rečenica bi morala glasiti: Pridigao se i napustio teren, ali nije mogao nastaviti utakmicu, pa je umjesto njega ušao Darko Lazić. Sad, trk' u osnovnu i zagrijat' stolicu. #yebovasbabonepismeni.
VenamaHrabrih
crnoicrveno
I koji je stepen, sta mu je? Cccc, posaljete notifikaciju a nista u tekstu. Svejedno, brz oporavak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.