Kerla: Pomoći ću Panserraikosu

Bivši igrač Željezničara za grčke medije

Kerla: Pomoći ću Panserraikosu

Adnan Beganović

Sada već bivši fudbaler sarajevskog Željezničara, Semir Kerla, pridružio se novom klubu grčkom Panserraikosu, a za tamošnje medije izjavio je da će pružiti svoj maksimum kako bi pomogao momčadi.

"Oduševljen sam što sam se pridružio ovom klubu i nadam se da ću pomoći u ostvarivanju ciljeva. Svjestan sam da uz disciplinu i veliku ozbiljnost mogu pružiti svoj maksimum", rekao je Kerla za grčke medije i dodao:

"Na temelju informacija koje sam dobio o klubu, vjerujem da je moj dolazak u Panserraikos vrlo važan korak u karijeri, a od mog dolaska uočio sam da su najveća snaga kluba njegovi navijači."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti