Kešelj: Mislili su da nam je limit Top 16

Nakon plasmana Olympiakosa na FF

Kešelj: Mislili su da nam je limit Top 16

Nakon što se Olympiakos plasirao na final four u Istanbulu i velike pobjede u četvrtfinalnoj seriji nad Montepaschiem iz Siene (3:1), svi u klubu iz Pireja žive najbolje dane ove sezone.  

O kakvoj se atmosferi radi svjedoči Marko Kešelj, koji je govorio o prednostima tima za koji nastupa i o velikom iznenađenju za sve, jer se ovakvim uspjesima Olympiakosa baš niko nije nadao.

 

"Malo ko je očekivao da ćemo proći u Top 16 fazu, ali napravili smo veliku stvar za grčku košarku i naravno za Olympiakos. Presretan sam zbog toga i jedva čekam da počne final four. Ekipa je zaista napravila veliko iznenađenje", rekao je Kešelj te o samom četvrtfinalnom protivniku iz Siene dodao i ovo.

 

"Zaista su odličan tim sa iskusnim igračima, već nekoliko godina su zajedno, ali smo znali da je naša prednost u ritmu. Mlađa smo ekipa i bili smo željni uspjeha. Uspjeli smo da ih slomimo, da napravimo "break" u Sieni, a poslije toga i da dobijemo dva meča u Atini."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.