Keshi debituje bez Odemwingiea

Keshi debituje bez Odemwingiea

Edmir Škorić

Novi nigerijski selektor Stephen Keshi žali što u narednim prijateljskim dvobojima neće imati na raspolaganju Petera Odemwingiea.

Keshi se sprema za prvu utakmicu na klupi Super Eaglesa. Njegova momčad igrat će u subotu prijateljsku utakmicu s Bocvanom, a onda u utorak sa Zambijom.

"Razgovarao sam s Odemwinieom u subotu, kada sam otkrio da on nije bio na popisu West Bromwich Albiona za utakmicu sa Arsenalom", kazao je Keshi, dodavši:

"Rekao je da je povrijeđen, a ja sam želio znati da li će biti u mogućnosti igrati prijateljske utakmice, no rekao je da ne može. Žao mu je što ne može igrati. Volio bih da sam mogao vidjeti sve igrače koje sam pozvao. No, možda je ipak bolje za njega da ne igra sada, jer imamo važnu utakmicu u januaru, a tada će nam biti potreban".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti