Kevin De Bruyne uskoro na Volkswagen Areni?

Mourinho se odriče talentovanog Belgijanca?

Kevin De Bruyne uskoro na Volkswagen Areni?

Čelnici Wolfsburga vjeruju kako će Kevin De Bruyne od januara promijeniti sredinu i preseliti sa Stamford Bridgea na Volkswagen Arenu. 

Belgijanac je prošlu sezonu proveo u redovima Werdera iz Bremena na posudbi iz Chelseaja, te je postigao deset golova u 33 nastupa. U Chelsea se vratio početkom sezone i debitovao je protiv Hulla u prvoj utakmici sezone, ali je od tada na terenu bio samo dva puta. 

Menadžer Plavaca, Jose Mourinho nakon utakmice sa Swindon Townom u Liga kupu početkom septembra Belgijanca je kaznio zbog manjka požrtvovanosti na terenu. De Bruyne je potom trenirao sa mladim timom Plavaca, a Mourinho je jučer potvrdio da postoje zainteresovani klubovi za njegove usluge. 

"Ne možemo potvrditi da je dogovor postignut, ali sada smo mnogo bliže tome. Razgovaramo sa čelnicima Chelseaja," rekao je Klaus Allofs, sportski direktor Wolfsburga. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.