Osveta je često slatka: Zabio gol protiv čovjeka koji ga je ponizio i napravio nešto neviđeno
Foto - Screenshot

Vrisak u lice bivšem treneru

Osveta je često slatka: Zabio gol protiv čovjeka koji ga je ponizio i napravio nešto neviđeno

Midhat Šljivak

Napadač engleskog niželigaša Newport Countyja Kevin Ellison napravio je nešto što se ne viđa često na fudbalskim terenima.

On je danas postigao gol protiv svog bivšeg kluba Morecambea u pobjedi od 3:1, te je odlučio da pogodak proslavi vriskom u lice bivšem menadžeru Dereku Adamsu.

Adams nije 42-godišnjeg Ellisona vidio u svojim planovima. Otpisao ga je iz tima, te ga je natjerao da trenira izvan ekipe.

Godinu dana je sve trajalo, a Ellison je dočekao osvetu. Zabio je gol, a zatim je otrčao prema Adamsu i vriskom u lice mu je pokazao šta misli o njemu.

[twitter]https://twitter.com/FootyRustling/status/1370782702690000907[/twitter]

Nevjerovatna scena.

Top Komentari

RASanticeva
Legenda!
2 1
red devil mo
Je li stvarno ovaj igrač ima 42 god.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi