U grupi je najboljih, ali drugi plan mu je sudbina: Svoj mir će pronaći u Newcastlu!

Zvučni transfer u najavi

U grupi je najboljih, ali drugi plan mu je sudbina: Svoj mir će pronaći u Newcastlu!

A. Čaušević

Postoje igrači koji koliko god dobro bili uvijek ne steknu dovoljno povjerenje pa su primorani da mijenjaju sredinu i traže svoj mir negdje drugo.

Keylor Navas je bez sumnje godinama u grupi najboljih golmana svijeta, međutim na neki način je uvijek bio u drugom planu i nikad nije primio zasluge koje mu pripadaju.

Zaključao je svoj gol u Realu kada su osvajane Lige prvaka, ali je stigao Thibaut Courtois pa je morao otići. Iz Madrida je otišao u PSG.

I u PSG u je bio više nego fantastičan, međutim opet ga je zadesila ista sudbina kao u Realu. Stigao je Gianluigi Donnarumma, sjajni Italijan koji je bio najbolji golman Eura.

Svoj mir će prema svemu sudeći pronaći u Engleskoj, tačnije u Newcastle Unitedu koji mu su sada može ponuditi indetične uslove kao PSG.

Iskusni Kostarikanac ima 34 godine te mu je ovo možda i posljednja prilika za bogati ugovor u karijeri te u slučaju prave ponude sigurno neće razmišljati da potpiše.

Engleski klub je od prije nekoliko dana u vlasništvu konzocija iz Saudijske Arabije kojeg predstavlja princ Mohammed bin Salman čije se bogatstvo procjenjuje na 320 miljardi funti.

Nema sumnje da će Newcaste United u narednim mjesecima biti pravi hit te je samo pitanje koje će igrače sve dovesti jer ono najvažnije u modernom fudbalu više ne predstavlja problem za popularne Svrake.

Top Komentari

Miskee
Žao mi je zbog njega, odličan je golman, i uvijek padne u drugi plan, nije to zaslužio.Volio bih da ode negdje gdje će biti prvi golman.On je meni bolji od Donnarume, sa obzirom da je u godinama.On bi trebao bitinprvi golman PSG-a po meni.Pozdrav
2 0
azmoh
Ime Mohammed na engleskom se piše Muhammed ili Muhamed na bosanskom i 320 milijardi funti je 736 milijardi konvertibilnih maraka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi