Keylor Navas: Teško je, ali to je život
Foto: EPA

Vodio Kostariku

Keylor Navas: Teško je, ali to je život

Edmir Škorić

Keylor Navas, golman Kostarike, proslavio se odbranam na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Navas je praktički držao Kostarikance u svim mečevima i najzaslužniji je što je njegova reprezentacija dogurala do četvrtfinala, da bi sinoć izgubila nakon jedanaesteraca od Holandije.

"Izgubili smo na penale i sada idemo kući, ali se vraćamo podignutih glava. Teško je, ali to je život", kazao je Navas, dodavši:

"Nikoga ne možemo kriviti jer biti tamo u to vrijeme nije nimalo lako. Naši protivnici su radili dobro svoj posao u izvođenju penala, mi nismo".

Navas je proglašen igračem utakmice, što mu je treća takva nagrada na ovom Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Zahvaljujem Bogu. Samo sam želio uraditi najbolji posao za ekipu".

"Imali smo sreće tijekom utakmice. Navas je bio briljantan i spektakularan", komentarisao je Navasov nastup selektor Kostarike Jorge Luis Pinto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije