Khedira: Higuain čini sve samo da bi igrao protiv Napolija

Argentinac se pojavio na treningu

Khedira: Higuain čini sve samo da bi igrao protiv Napolija

E. Čaušević, foto: EPA

Argentinski napadač Gonzalo Higuain iznenadio je danas svoje saigrače kada se pojavio na treningu, a tek jučer je imao operaciju ruke.

Higuain nije igrao protiv Crotonea za vikend zbog povrede ruke, a jučer je uspješno operisao u Torinu. Iako su Juventusovi doktori tvrdili da će van terena biti najmanje dvije sedmice čini se da Argentinac to nije baš ozbiljno shvatio jer se već danas pojavio na treningu.

To je iznenadilo njegove saigrače koji su bili sigurni da Higauin neće biti spreman za veliki derbi protiv Napolija. No, čini se da argentinski napadač čini sve kako bi bio spreman da zaigra protiv svoje nekadašnje ekipe pred užarenom publikom na San Paoliju.

"Nikada nije lako nakon operacije kada morate da se postepeno oporavljate. Ipak, Higuain čini sve kako bi igrao protiv Napolija. Pokušao je danas da trenira i svi smo se iznenadili kada smo ga ugledali. Ne znam da li je imao neke bolove i to ćete morati njega da pitate. Do utakmice su samo dva dana i ne znam da li će biti spreman", rekao je Sami Khedira nakon treninga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi