"Kidaj, napadaj, trči, eto to smo mi!"

Mirza Bulić najbolje opisao tim BiH (U-20)

"Kidaj, napadaj, trči, eto to smo mi!"

Mirza Bulić (Sloboda, 92' godište) bio je najbolji igrač košarkaškog tima BiH (U-20) u pobjedi nad Makedonijom sa 79:67. Njegovih 16 poena i 6 skokova prometnulo ga je u prvo ime susreta.

Odlikuje ga odličan pregled igre, lucidna i maštovita rješenja, fenomenalan skok-šut ali i dobro raspoloženje. Naša novinarska znatiželja izmamila je osmijeh na njegovo lice, ali je hrabro baš kako i ulazi u košarkaške okršaje prihvatio i ovaj izazov. Na kraju nas je veoma prijatno iznenadio. Zahvalniji je za novinare nego mnoge starije kolege.

"Ove pripreme sa izuzetno jake i paklene. Radimo jednim ubrzanim ritmom jer nam je samo to i preostalo. Vidjeli ste i sami, vrelo je u dvorani i baš je pakleno. Međutim imamo igru, šta da vam kažem vidjeli ste sve, računamo na raju, na domaći teren, naš ritam koji mnogi neće moći pratiti, malo računamo i na sudije. Kidaj, napadaj, trči, eto to smo mi", rekao je za SportSport.ba fenomenalni Mirza Bulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.