4

Komentari (4)

Jupp
bavarac88
Ma Sule je stoper kojeg bi svaka ekipa iz trece lige pozeljela hahaaha
Len
Ne valja mu Gnabry, pa Sule recimo odlican stoper do ove sezone gdje pao u formi nakon Flikove taktike izvlacenja stopera ka centru. Sto njemu ne odgovara ko sporom igracu. Momak nije u formi i slabost mu je sporost ali kad se sjetim tekme protiv Reala pod inekcijama kako je odigro sve mu je oprosteno. A ti Bavarac treba da navijas za neki klub trece lige to ti je domet znanja.
Len
E moje momce, moras poraditi na sebi, htio sam ti samo pokazati da se moze dobro uvrijediti bez psovki ali prvi si poceo. Da si argumentovano ko pravi navijac ostavio, komentar i pisao to je normalno. A ti covjece dijelis uvrede eto vidis kako glup mozes ispasti i u tom polju. Ljudino lijeci se. Pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.