Kiessling produžio ugovor sa Bayerom

Bundesliga

Kiessling produžio ugovor sa Bayerom

D. Vejo

Stefan Kiessling sa svoje 32. godine igra sjajno u dresu Bayer Leverkusena. Dovoljan razlog da mu čelnici kluba ponude novi ugovor.

Još sigurno godinu dana ovaj iskusni Njemac braniće boje Bayera 04. Ugovor je produžio do 2018. godine, Svojim doprinosom zaslužio je poštovanje i uvažavanje čelnika kluba pa su mu tako ponudili i još nešto nakon što odluči da kopačke okači o klin.

"Stefan je jedan sjajan kako čovjek tako i igrač. Uprava kluba kao i navijači svi ga volimo, jer na terenu uvijek daje sto posto od sebe. Iz tog razloga ponudili smo mu soluciju da nakon što završi karijeru, ostane u klubu gdje bi vršio neku od funkcija", kazao je za inostrane medije tehnički direktor Bayera, Michael Schade.

Povodom produženja ugovora i ponude oglasio se i sam napadač.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Veoma mi je drago što ću produžiti svoj igrački staž u ovom klubu. Volim ovo mjesto i ljude sa kojima sarađujem. Uvijek dajem i uvijek ću dati sve od sebe kako bi ostvarivali što bolje rezultate moj tim i ja. Moja velika želja jeste to da osvojimo titulu. Ukoliko bude ponuda da ostanem, rado bih prihvatio", dodaje Kiessling.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije