VIDEO: J. Duvnjaković

Centar bh. selekcije

Kikanović: Tempiramo formu za kvalifikacije

M. Šljivak

Jedan od rijetkih košarkaša naše selekcije koji je svako ljeto uz reprezentaciju je Elmedin Kikanović.

Centar berlinske Albe zadovoljan je kako teku pripreme pred nastup u kvalifikacijama za Eurobasket, gdje ćemo protiv Rusije i Švedske tražiti prolaz na EP.

"Atmosfera je na visokom nivou. Svi odlično rade, ova selekcija je spoj mladosti i iskustva i sve je za sada u najboljem redu. Čeka nas turnir u Sloveniji, radili smo mnogo na taktičkom uigravanju. Rezultat na turniru nam je u drugom planu i cilj je da spremni dočekamo kvalifikacije", rekao je Kikanović.

Selekcija BiH nakon priprema u Tuzli putuje za Sloveniju, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica pred start kvalIfikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi