Kiks Slavena u Koprivnici

Prvenstvo Hrvatske - 8. kolo

Kiks Slavena u Koprivnici

Oba uvodna susreta 8. kolo prvenstva Hrvatske okončana su neriješeno.

U Koprivnici je favorizovani Slaven Belupo odigrao samo 1:1 protiv Lučkog pa su propustili priliku da bar na dan preskoče za dva boda Haduk i Osijek. Domaći su očigledno potcijenili goste kojima je ovo tek drugi bod u eliti,  a bili su bliži pobjedi jer su vodili od 2. minuta. Slaven je potpune blamaže spasao Leon Benko kome je to bio već peti gol u sezoni.


Zagreb je prvi put ove sezone remizirao i to ih nije zadovoljilo jer je Šibenik u borbi za opstanak. I u Kranjčevićevoj su gosti povijeli, a nesuđeni BIH reprezentativac Šovšić je izjednačio iz penala. Zagreb je bio konkretniji i agilniji tim u nastavku, ali na kraju su uzeli samo bod dok su gosti u Dalmaciju otišli više nego sretni i novi trener Tomić je imao razloga za zadovoljstvo.

Rezultati prvih mečeva 8. kola:
Zagreb - Šibenik 1:1 (Šovšić 19 penal - Malčić 11)
Slaven Belupo - Lučko 1:1 (Benko 71 - Rak 2)
U toku Zaprešić - Rijeka 1:0 (Albialaj 14)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.