Kinezi oduševljeni potezom Memiševića u 95. minuti

Magična asistencija

Kinezi oduševljeni potezom Memiševića u 95. minuti

E. Škorić

Hebei je u meču 9. kola kineske Super lige s 2:0 savladao Shanghai SIPG.

Hebei je uspio da zaustavi lidera i da mu nanese prvi poraz u sezoni, a važnu ulogu u "trici" svog tima imao je i povremeni bh. reprezentativac Samir Memišević.

On je u 95. minuti sa "no look" asistencijom fantastično uposlio Marcaa, koji je pogodio za 2:0 i okončao sve dileme oko pobjednika.

Prethodno je Wang Quiuming u 45. minuti načeo Shanghai, koji unatoč porazu ostaje lider sa 20 bodova.

Slijede Beijing Guoan sa 17, Wuhan Zall sa 15 i Hebei sa 14 bodova. Memiševićev Hebei u narednom kolu gostuje Chongging Lifanu.

Memiševiću magičnu asistenciju možete pogledati ispod na 5:50.

Top Komentari

Mowzilla
Pod hitno ga vratiti u repku, ne zbog ovog poteza, nego zato sto momak obecava. Tek je zapoceo svoju karijeru u repci, steta bi bila ga se odreci sa svojim karakteristikama...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi