Kingsley Coman čak ni u prijateljskoj utakmici nije imao milosti protiv igrača Kaiserslauterna

Francuz je sjajnim potezima izludio protivnika

Kingsley Coman čak ni u prijateljskoj utakmici nije imao milosti protiv igrača Kaiserslauterna

S. Pašalić

Bayern je danas odigrao prijateljsku utakmicu protiv Kaiserslaterna, a rezultat je bio 1:1.

Bavarci su prošlog vikenda u posljednjem kolu pobjedom protiv Eintrachta iz Frankfurta rezultatom 5:1 osigurali naslov prvaka Njemačke.

Ovog vikenda Bayern je igrao finale kupa protiv Leipziga i slavio sa 3:0 i tako stigao do dvostruke krune.

Samo dva dana nakon ovog meča Bavarci su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Kaiserslaterna koji je poveo već u 8. minuti golom Zucka, a Robert Lewandowski je u 80. minuti postigao gol za konačnih 1:1.

Ovom golu su prethodili sjajni potezi Kingsleya Comana koji je driblinzima 'slomio' igrača Kaiserslaterna i asistirao za Lewandowskog kojem nije bilo teško da postigne gol.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti