Kiril Lazarov se priključio pripremama Makedonije

Kapiten Makedonaca stigao u Skoplje

Kiril Lazarov se priključio pripremama Makedonije

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je počela svoje pripreme za Svjetsko prvenstvo koje 15. januara počinje u Kataru.

Izabranici Dragana Markovića igrati će u grupi B zajedno sa selekcijama Hrvatske, Makedonije, Austrije, Tunisa i Irana.

Za razliku od selekcije naših zapadnih komšija, čije pripreme zvanično počinju danas, reprezentacija Makedonije već nekoliko dana trenira u Skoplju u sklopu priprema za rukometni Mundijal, a priključio im se i njihov kapiten i najbolji igrač reprezentacije Makedonije, Kiril Lazarov.

Sjajni desni bek jučer se u poslijepodnevnim satima stavio na raspolaganju selektoru Makedonije Ivici Obrvanu. Dolaskom Lazarova Makedoncima sa spiska za Svjetsko prvenstvo nedostaje samo Nikola Stojčevski, kako bi ekipa bila kompletna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.