Kirilenko: O Sloveniji nako All-Star pauze

Košarkaš Minnesote još uvijek nije donio odluku

Kirilenko: O Sloveniji nako All-Star pauze

Krilni centar Minnesote, Rus Andrei Kirilenko rekao je kako će odluku o nastupu na Eurobasketu donijeti nakon All-Star pauze.

Kirilenko se ove sezone vratio u NBA ligu, ali je Utah zamijenio Minnesotom. Specijalista za odbranu, Kirilenko ove sezone bilježi 13 poena po susretu, a tom učniku dodaje i sedam skokova, te tri asistencije.

 

"Pričao sam sa njim. On je jedan od naših najbitnijih igrača. Rekao mi je da će nakon All-Star pauze u NBA ligi donijeti konačnu odluku kada je Eurobasket u Sloveniji u pitanju," rekao je Alexander Krasnenkov predsjednik Košarkaškog saveza Rusije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.