14

Komentari (14)

SEJFUDIBIKODZE
Ja gadna tima ,a još gadniji trener
SenadSadikovic
Daj Azmire dovedi jos 5-6 igraca i napadni Evropu :-) A pred stadionom obecaj lunch pakete da bar neko dođe da vas gleda.
BHFHZ
Seljacka posla nema tu sta covjek kometerisati seljacina ostaje seljacina
Gasirotti
BHFHZ
Pa ptice sa grane znaju sta covjek radi i namjesta utakmice to je seljacina .. plan je sloboda u drugu ligu radnim da ostane i da on moze kupiti stadiodio. Jer nigdje drugo ga nemoze praviti jwdino u vukovijama. .. neko je mozda prije 4-5 godina trebo reci ovom seljaku da tuzla citi ce biti samo dok on investira posle ce se ugasiti i biti opstinska liga ili nece ni postojati to je zalosno… covjeka samo kladionica zanima i namjestaljke seljak i nista vise .. nebi zelio da neko pogresno skonta nije seljak ko je sa sela to su kjudi posteni sekjak ili seljacina su ovkvi primitvciko ova ljudina iz tuzla citi prni-i ti
user1643230038
Je li to opet zabranjen ulaz navijacima zbog korone.. vidim prazne tribine a bore se za evropu.
Hasni
user1643230038
Nema izgovora da ne dodje barem 100 ljudi.. druze nema nikog.. apsolutno niti jedan covjek nije bio... a druga stvar sjeverna tribina je natkrivena..
zgembo.popuslic
Ma ovo Azmir igra kladionicu da malo vrati ulozeno u ekipu jer su osigurali evropu kroz prvenstvo a Zrinjski nedostizan. A mozda i igraci bojkotuju Husrefa zbog njegovog prepoznatljivo teskog temperamenta.
Trinidad.Tobago
Prodana utakmica
Edin Merlin
Simin Han u zadnje 3 utakmice primio 12 komada… Hahahhahahahhhjahahahahhahaaahahh
Ljacmu1
Učinak obrane na nivou Đerezeleza nekad.
K79
pa i trener im je isti logično hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.