Kiša na prvom treningu za rodnu godinu

Sloboda počela pripreme

Kiša na prvom treningu za rodnu godinu

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su malo poslije 17 sati počeli pripreme za predstojeće prvenstvo u BHT Premijer ligi BiH. 

Puleni Husrefa Musemića prvi trening obavili su na stadionu Sloge u prigradskom naselju Simin Han gdje će, najvjerovatnije, trenirati i do odlaska na Kupres.

Kiša je rominjaka baš kao u vrijeme rodnih godina, a upravo jednu takvu sezonu, rodnu, očekuju svi iskreni simpatizeri crveno-crnih. Proljeće im daje pravo da se nadaju mada se u predstojeće prvenstvo mora ući oprezno jer će biti veoma teško i neizjesno zbog činjenice da će čak šest ekipa ispasti u niži rang.

Od novih imena na stadionu Sloge bili su Kostić (Borac), Nikolić (Goražde), Stjepanović (Rudar Velenje), Ordagić (Zvijezda), Škahić (Velež) i Govedarica (Slavija). Na probi je i Pejaković (Borac).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, prvom treningu iz nepoznatih razloga na prvom treningu nisu bili Elvis Sarić i Stefan Čolović. Potonji se dovodio u vezu sa prelaskom u OFK Beograd, dok su ranije klub iz Tuzle napustili Bekić, Zrnanović, Fejzić...

Sloboda će prvi bazični dio priprema obaviti na Kupresu, potom Pohorju, a generalna provjera uslijedit će na turniru u Slavonskom Brodu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.