Miljan Govedarica potpisuje na dvije godine

Još jedno pojačanje Slobode

Miljan Govedarica potpisuje na dvije godine

Miljan Govedarica, mladi reprezentativac BiH i dojučerašnji prvotimac Slavije novo je pojačanje tuzlanske Slobode.

„Danas dolazim u Tuzli. Ugovor ću potpisati na dvije godine, a ambicije su naravno velike“, kaže Govedarica za portal SportSport.ba. 

Govedarica igra u veznom redu, a pored dresa Slavije nosio je i onaj Donjeg Srema iz Srbije. U protekloj sezoni Premijer lige BiH za Slaviju je igrao u 24 navrata i postigao dva gola. 

Inače, Sloboda danas u 17 sati počinje pripreme za predstojeći šampionat, a prozivka je zakazana na stadionu Sloge u Simin Hanu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.