Kiša pravi velike probleme na stadionu pod Bijelim brijegom
Teški vremenski uvjeti od jutros u Mostaru

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Tuzla City zakazana za 16h

Kiša pravi velike probleme na stadionu pod Bijelim brijegom

Od ranih jutarnjih sati u Mostaru i čitavoj Hercegovini vlada veliko nevrijeme s kišom i grmljavinom.

Obzirom da je danas na stadionu pod Bijelim brijegom na rasporedu utakmica 16. kola Premijer Lige u kojoj HŠK Zrinjski dočekuje FK Tuzla City veliko nevrijeme zbog kojega je oglašen narandžasti meteo alarm moglo bi praviti velike probleme na današnjoj utakmici zakazanoj u 16h.

U galeriji se može vidjeti da je stanje na travnjaku mostarskog stadiona izuzetno teško a ukoliko kiša koja neumoljivo pada od ranog jutra nastavi, aktualne vremenske prigode mogle bi napraviti velike probleme nogometašima Zrinjskog i Tuzla Cityja. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGAAZZIIJJA
IGRAJU NA OTETOM STADIONU, pri tome ismijavaju VELEZOV..a ONI su UGROZENI...ugasili se INSHALLAH..
15 6
Dena33
Smece od stadiona. Oteto prokleto...
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti