Golman Željezničara uoči Veleža

Kjosevski: Favoriti smo, nadam se pobjedi

U prostorijama FK Željezničar danas je održana konferencija za medije uoči nedjeljne utakmice 5. kola BHT Premijer lige BiH protiv mostarskog Veleža. 

Pored trenera Milomira Odovića, prisutnim novinarima obratio se i golman Vedran Kjosevski koji će zamijeniti suspendovanog Marijana Antolovića.

"Utakmica će biti mnogo teža nego što se očekuje. Ovo nije stvarna slika Veleža, gledajući poziciju na tabeli, znamo o kakvom timu se radi i sigurno će biti teško utakmica. Međutim, oni dolaze na naš stadion, mi smo favoriti i ne bježimo od toga. Nadam se da ćemo pobijediti", kazao je Kjosevski, koji je u prošlom kolu pokazao da Željezničar može računati na njegove usluge u budućnosti. 

"Jedna utakmica ne čini golmana. Nadam se da ću imati kontinuitet utakmica i da ću dostojno zamijeniti Antolovića kada ode", istakao je na kraju Kjosevski. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, susret između Željezničara i Veleža igra se u nedjelju na stadionu Grbavica s početkom u 17 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.