KK Bosna danas u Vitezu

KK Bosna danas u Vitezu

Košarkaši sarajevske Bosne će danas krenuti na gostovanje u Vitez gdje će igrati protiv istoimenog tima iz ovoga grada. Ekipu će baš kao i na nedavno održanom memorijalu "Mirza Delibašić" sa klupe predvoditi Sabahudin Bašović.

"Moj status u Bosni će da zavisi od toga, da li će Uprava uspjeti da pronađe trenera do početka sezone. Ukoliko se ne nađe rješenje za šefa stručnog štaba, onda ću i ostati na ovoj poziciji na kojoj sam i sad. Ako kojim slučajem dođemo do rješenja na toj poziciji, ja onda ostajem u statusu koju sam i regulisao sa Bosnom, a to je pozicija prvog asistenta i ujedno koordinatora u omladinskom pogonu. Kada je u pitanju sedmica nakon ovog današnjeg gostovanja u Vitezu, mogu reći da radimo na dogovaranju utakmica protiv Čelika (mogući termin je srijeda op.a), dok postoji mogućnost i susreta sa timom Širokog TT Kabeli", rekao je Sabahudin Bašović za naš portal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.