KK Čapljina i KK Zagreb na otvaranju

Međunarodni turnir

KK Čapljina i KK Zagreb na otvaranju

Adnan Beganović

U četvrtak i petak u Mostaru će se u organizaciji KK Zrinjski odigrati 2. memorijalni međunarodni košarkaški turnir "Mariofil Đidić" na kojem će pored domaćina učestvovati KK Zagreb, KK Sloboda i KK Čapljina.

Prvu utakmicu na turniru s početkom u 17 sati odigrat će Čapljina i Zagreb, dok će dva sata poslije snage odmjeriti domaći Zrinjski i tuzlanska Sloboda.

U petak su na raspordu utakmice za plasman, a sasim je sigurno da će ovaj turnir dobro doći trenerima da se uvjere u spremnost svojih momčadi pred nastupajuću sezonu.

Međunarodni košarkaški turnir "Mariofil Đidić":
Čapljina – Zagreb (24.10. u 17 sati)
Zrinjski – Sloboda (24.10 u 19 sati)

Utakmice za plasman na rasporedu su u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.