Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Šansa da pobijedite kladionicu

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

V. Elez

U novoj rubrici portala SportSport.ba donosimo savjete za kladioničare, analize utakmica koje bi vam mogle donijeti dobitak i pomoći da pobijedite kladionicu!

SPAIN: Copa del Rey 

20:30   Sevilla - Betis tip X, under 2,5



Iako je u prvom meču Sevilla ostvarila veoma bitnu pobjedu, ovo je gradski derbi u kome je sve moguće. 

Ukoliko bi Betis dao brz gol, utakmica bi bila otvorena do samoga kraja. Zato smo odlučili da vam ponudimo ovaj meč u našem prijedlogu.

Naš prijedlog je tip X i manje od 2,5 golova

ICELAND: Fotbolti.net Cup 

21:00   Stjarnan - Olafsvik tip 1, over 2,5



Početak sve jače isladnske sezone tradicionalno je rezervisan za kup takmičenja, pa otuda imamo i ovaj duel. Prvi meč u ovoj godini za obje ekipe. To otvara razne mogućnosti i neuigrane timove.

Kako je islandski fudbal poznat po "festivalu" golova, mi ćemo preporučiti tip 1 i više od 2,5 golova.

ENGLAND: Premier League 

20:45   Newcastle Utd - Manchester United  tip X, under 2,5

# TIm u p n i +/- bod
5. Manchester United 20 9 6 5 24:17 33
18. Newcastle United 20 4 5 11 19:35 17

Iako izgleda da je razlika u klasi evidentna obje ekipe su prilično lošim serijama. Gosti iako pobjeđuju sporadično u posljednjih mjesec dana, to je uz mnogo sreće ili "na jedvite jade". Srećom ni domaćima ne ide gotovo ništa od noge.

Naša preporuka je tip X, i manje od 2,5 golova jer u Newcastle-ovim utakmicama rjetko bude puno golova, a kada ih bude onda ih baš bude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi