Kladionice drastično smanjile kvotu da Barca osvaja LP

Preko noći poduzeli vanredne mjere

Kladionice drastično smanjile kvotu da Barca osvaja LP

Svjetske kladionice našle su se u velikom gubitku nakon što je Barcelona senzacionalno eliminisala PSG nakon što je u prvoj utakmici u Parizu izgubila sa 4:0.

Malo ko je Kataloncima davao šansu da će proći u četvrtfinale, pa se koeficijent na njihov plasman dalje kretao od 8,00 do 10,00. 

Kada ima svoju noć, Barca može (ubjedljivo) pobijediti svakoga na svijetu i mnogi su se baš zbog toga kladili na njih, pa su kladionice jutros isplaćivale ogromne dobitke svim onim koji su pogodili historijski preokret na Nou Campu.

Zanimljivo je da je kvota na Barcelonino osvajanje Lige prvaka do sinoćnjeg revanša bila čak 40, ali su se stvari drastično promijenile i kladionice su preko noći poduzele vanredne mjere.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trenutno, koeficijent na Barcelonu iznosi samo 3,50 i samo jedan klub kotira bolje (Bayern, 3,00). Treći favorit je Real Madrid sa kvotom 5, a zatim sijede Juventus (9), Borussia Dortmund (10), Atletico Madrid (11)...

Ko je jučer vjerovao u Barcelonu, sada bi mu pehar na Nou Campu mogao donijeti ozbiljan novac čak i ako je uložio i neku simboličnu svotu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi