Kladionice ne vjeruju da će Rijeka biti prvak Hrvatske
Foto: NK Rijeka

Iako imaju četiri boda prednosti

Kladionice ne vjeruju da će Rijeka biti prvak Hrvatske

Iako Rijeka ima četiri boda više od Dinama i igra sezonu bez poraza, kladionice je ne vide kao prvog favorita za titulu prvaka Hrvatske.

Nakon subotnjeg remija (1:1) sa Dinamom na Rujevici, svjetske kladionice su promijenile koeficijente na prvaka, a u prvog favorita je (neočekivano) promovisan klub sa Maksimira.

Koeficijent na Dinamo iznosi 1.70, a na Rijeku 2.10, što je promjena u odnosu na proteklih nekoliko mjeseci kada su Riječani bili prvi favorit.

U jednom trenutku, kvota ja Rijekino osvajanje titule bila je samo 1.50 i to nakon remija sa Dinamom na Maksimiru (1:1), a tada je na Dinamo kvota bila 2.30. Međutim, sada je opet došlo do promjene.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Borba za prvaka Hrvatske nikada u posljednjoj deceniji nije bila zanimljivija. Nakon 27 odigranih kola, Rijeka je prva sa 69 bodova dok Dinamo ima 65, a do kraja ima da se odigra još devet utakmica.

Prvak bi se mogao odlučivati u posljednjem, 36. kolu kada je na rasporedu veliki derbi dva jedina kandidata za titulu koji će se igrati na Maksimiru.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi