Kladionice ne vjeruju našim rukometašima protiv Austrije

U Beču borba za Evropsko prvenstvo

Kladionice ne vjeruju našim rukometašima protiv Austrije

Rukometaši Austrije i Bosne i Hercegovine u subotu navečer će u Beču odmjeriti snage u borbi za Evropsko prvenstvo.

Nakon pet odigranih kola u grupi 3, Austrija i Bosna i Hercegovina imaju isti omjer - dvije pobjede i tri poraza. 

Reprezentacija koja sutra pobijedi osigurat će nastup na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj naredne godine, dok će u slučaju remija Austrija ići dalje zbog boljeg međusobnog omjera.

Naša reprezentacija je u 4. kolu poražena kući protiv Španije sa 25:19, dok je Austrija slavila pobjedu sa tri gola razlike u gostima protv Finske i jasno je da će se između ove dvije reprezentacije voditi bitka za EP.

Naravno, sa Austrijancima nemamo nimalo lijepo iskustvo jer smo u dosadašnja četiri meča doživjeli čak tri poraza, te smo izvukli tek jedan remi. 

Očito su toga svjesne i kladionice koje smatraju da je Austrija favorit u ovom meču pa je koeficijent na naše rivale samo 1.40, dok je na našu reprezentaciju 3.60.

Sutrašnji meč u Beču počinje od 20.25 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi