Kladionice znaju nešto više o Coutinhovom transferu?
Foto: EPA

Naglo pao koeficijent da ide u Barcu

Kladionice znaju nešto više o Coutinhovom transferu?

Endin Čaušević

Transfer saga Barcelone i Philippea Coutinha nastavljena je i danas, ali čini se da je Brazilac veoma blizu prelaska na Nou Camp.

Nakon što je Neymar napustio Barcelonu postalo je jasno da će Katalonci morati veoma brzo naći zamjenu za igrača koji je bio važan dio ove ekipe. Na listi želja Barce nalazi se nekoliko zvučnih imena, no čini se da je najizglednije da će karijeru na Nou Campu nastaviti igrač Liverpoola, Philippe Coutinho.

Iako su Redsi, ali i Jurgen Klopp u nekoliko navrata izjavili da Coutinho neće napustiti klub, te da nije uopšte na prodaju izgleda da su se stvari promijenile. Španski mediji objavili su sinoć da je Coutinho dogovorio sve s Barcom, te da će njegov transfer biti veoma brzo ozvaničen.

Da se tu nešto sprema najbolji dokaz su i kladionice u Engleskoj koje rijetko griješe. Naime, koeficijent da će Coutinho napustiti Liverpool i preći u Barcu do jučer je bio čak 7 funti, no danas je pao na čak 1,70 funti. Da li kladioničari znaju nešto više saznat ćemo veoma brzo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi