Liverpool tri mjeseca bez Lallane
Foto: EPA

Povreda butnog mišića

Liverpool tri mjeseca bez Lallane

Midhat Šljivak

Ekipa Liverpoola u naredna tri mjeseca neće moći računati na Adama Lallanu.

Tim s Anfielda je danas potvrdio da će zbog povrede butnog mišića sjajni veznjak s terena odsustvovati barem tri mjeseca i njega na terenu nećemo gledati do novembra.

Menadžer Redsa Jurgen Klopp žali što neće moći da računa na 29-godišnjeg fudbalera na otvaranju sezone.

"Ovakve vijesti nismo željeli čuti. Nažalost, povreda je teže prirode i Adam će biti odsutan nekoliko mjeseci. Sigurno je da neće igrati u augustu i septembru, a dalje ćemo vidjeti", rekao je Klopp.

Umjesto Lallane Klopp će vjerovatno više prostora za igru pružiti Emreu Canu ili Marku Grujiću.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool novu sezonu u Premier ligi počinje 12. augusta na gostovanju u Watfordu, a zatim im slijedi duel Lige prvaka protiv Hoffenheima tri dana kasnije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi