Klasnić: Ako Turska osvoji Euro, postajem konobar

Tako kaže bivši napadač Hrvatske

Klasnić: Ako Turska osvoji Euro, postajem konobar

Fudbaleri Hrvatske slavili su danas u prvo meču Eura protiv Turske rezultatom 1:0.

Veoma zanimljivu izjavu prije početka meča imao je nekadašnji napadač Hrvatske Ivan Klasnić.

Klasnić je mogao biti junak na Euru 2008. godine kada je postigao činilo se pobjednički gol u produžecima protiv Turske, ali su Turci kasnije izjednačili i nakon penala se plasirali u polufinale.

Nekadašnji napadač Werdera iz Bremena danas se nerado sjeća te utakmice, ali poručuje da se kladio sa svojim turskim prijatelem i da će morati raditi kao konobar, ukoliko Turska osvoji Euro ove godine.

"Moj prijatelj drži italijanski restoran i rekao je da će Turska biti prvak Europe. Ukoliko se to dogodi rekao sam da ću raditi u njegovu restoranu kao konobar", poručio je Klasnić.

Ako se po jutru dan poznaje, Turska će veoma teško do titule na ovogodišnjem Euru...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti