Klasnić: Hoću da uživam u životu

Bivši hrvatski reprezentativac poručio

Klasnić: Hoću da uživam u životu

D. Vejo

Životne bitke su najteže.

To dobro zna i nekadašni hrvatski napadač Ivan Klasnić, koji po treći put mora na transplataciju bubrega. Život mu je udario najteži šamar, međutim on nije klunuo duhom.

Kada je najteže on i dalje vjeruje u sebe, jer kako kaže mora, zbog porodice. Ne predaje se, jer želi uživati u životu.

"Ja sam po prirodi mentalno jak. Znam se nositi sa ovim problemom. Ali i pored svega, ja hoću da uživam u životu sa svojom porodicom. Razmišljam da se vratim u Hrvatsku, jer smatram da ću lakše tamo pronaći novi bubreg", rekao je Klasnić.

Podsjetimo, bubreg mu je prvi put transplatiran 2007. godine, a već tada je imao velikih problema prilikom operacije. Bubreg koji su donirali majka i otac, njegovo tijelo je odbacilo, te više u obzir ne mogu doći članovi porodice zbog stvorenih antitijela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti