Klasnić napušta Bolton

Klasnić napušta Bolton

Edmir Škorić

Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić objavio je u srijedu da napušta engleskog prvoligaša Bolton, pišu lokalni mediji.

Klasnić je u Bolton došao na posudbu iz Nantesa u sezoni 2009/10., ali je onda s Wonderersima potpisao dvogodišnji ugovor. Taj ugovor je istekao s krajem sezone, a kako je Bolton ispao iz Premier League, Klasnić je odlučio otići.


"Ne mogu vjerovati u to i jako sam nesretan i tužan. Bilo mi je sjajno u Boltonu u zadnje tri godine. Nadam se da će se iduće godine vratiti u prvu ligu jer ovaj klub tamo i pripada", napisao je Klasnić na svojim službenim stranicama.


"Ostavljam klub kojem bih htio zahvaliti za svoje tri godine, Bolton će ostati u mom srcu", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Klasnić je ove sezone bio najbolji strijelac momčadi sa devet golova, a u zadnje tri godine je za Bolton u 94 utakmice postigao 24 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti