Klepo izvršio prozivku, FK Turbina startala sa pripremama

Tim iz Druge lige FBiH Jug

Klepo izvršio prozivku, FK Turbina startala sa pripremama

FK Turbina je startala sa pripremama za nastavak prvenstva u Drugoj ligi FBiH Jug.

Novi šef stručnog štaba Adil Klepo izvršio je prozivku fudbalera, a pored njega prisutni su bili i treneri omladinskih pogona.

Na prozivci su se pojavila i neka nova imena od kojih su najzvučnija pojačanja Kasim Zahirović i Admir Avdić, povratnici među "Turbose".

Pored njih u klub se vratio i mladi Sedin Dlakić. Na prozivci se nisu pojavila dva ponajbolja igrača iz protekle sezone Emir Pračić i Adi Keskin ali se očekuje da će se priključiti pripremama.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Također uprava pregovara sa dosta pouzdanih igrača među kojima se najviše ističu Belmin Bešić, Dino Begić i Mustafa Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi