Borac u posljednjim sekundama prvog poluvremena ponovo poveo protiv Klisa

Zakarić zatresao mrežu protivnika

Borac u posljednjim sekundama prvog poluvremena ponovo poveo protiv Klisa

E. Čaušević

Fudbaleri Borca trenutno igraju u gostima protiv Klisa utakmicu polufinala Kupa BiH.

Revanš utakmica ovih klubova igra se u Mostaru na stadionu Rođeni, a čini se da je u ovom dvomeču sve već riješeno.

Borac je u prvoj utakmici na svom terenu slavio sa 4:1, a nakon prvog poluvremena u revanšu banjalučki klub vodi sa 2:1.

Gosti su poveli već u 12. minuti utakmice kada je Zakarić lijepim lob pasom proigrao Moraitisa, a grčki napadač lako matira Ceru za vodstvo Borca.

Međutim, samo dvije minute kasnije Klis je izjednačio na 1:1. Milojević je bio previše neoprezan i izgubio je loptu u opasnoj zoni, do nje dolazi Vila koji izlazi sam na Lakića i lako pogađa za 1:1 i veliko slavlje domaćih igrača.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

No, u posljednjim sekundama prvog poluvremena Borac je uspio da dođe do novog vodstva.

Nakon prekida koji je izveo Vojnović zatresla se ponovo stativa Klisa, nakon čega Zakarić u velikoj gužvi šutira i pogađa mrežu za 2:1.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
prvi iz ociglednog ofsajda, a drugi pod faulom jos kakvim!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi