Edin Džeko, prvi u svemu

Klocina i po

18

Komentari (18)

MenaB5
Za informaciju novinaru,Džeko je na toj Grbavici i u tom Željezničaru igrao veznog igrača....
Mesa.Sabanadzovic
Jest eto bio zadnji vezni hihihi
Harisss
I da se nadovezem na ovo o Mamicu. Mnoge je direktno prodao iz Dinama za 10 i vise miliona i vecina tih nema nigdje ili su u najboljem slucaju prosjek. A pogledajte Edina, odvo ga Plisek za sicu a postao jedini na svijetu koji je u tri lige petice dao 50 i vise. Titule u M. Cityju, Wolfsburgu, liga kup, FA kup da i ne pominjem. Slazem se sa ovim gospodinom sto je rekao da treba ustati kad se Edin spomene ali ne treba autora kritikovati, i ja sam ga ranije kritikovao za clanke o rukometasima. Sada je rekao golu istinu.
Emir Dardagan
Voljeli smo Volsburg,voljeli i Siti,volimo i Romu a sve to što volimo Edina Đžeku,da je otišao i u Čelzi,voljeli bi i Čelzi...život planiram po utakmicama Rome...
Harisss
Znao sam sve ovo ali teksst za pohvaliti. Samo bih jos dodao da je Dzeksonov uspjeh veci samim time da je prosao trnoviti fudbalski put i da ga nije prodavao hostepler poput Zdravka Mamica.
HAMIC
Dobro sta je tebi.(odnosi se na autora ovog Texta).da li lijecis svoje neke komplekse ili sta vec.EDIN DZEKO svi treba da ustanemo kad se to ime spomene,a ne da ga jos spominjes s nekim KLOCEM.nije ovo prvi put da se tako pise.Mozda ne ti direktno ali neko od tvojih kolega sigurno jeste.SVaka cast pisao si sve najbolje o njemu tako i treba da bude ali uvijek postoji to nesto sto nasi novinari glupo napisu.kome je sad bitno kako su ga nazivali u to vrijeme.I da nije bilo tog kako ga zoves "profesor fizičkog vaspitanja" EDIN bi uspjeo.nemoraju se uvijek nasi strucnjaci omalovazavati.Svaki igrac koji uspije u nasim novinama je stvar talenta a nedaj boze spomenuti Nase strucnjake da su ih Uveli u to da pokazu talent.Kroz vase Textove svi imamo najgoru sliku o nasoj drzavi i radu.vi ste za to krivi.Zivim u Svicarskoj i iz iskustva vam mogu reci da svugdje ima onog sto ima u Bosni ali se nepise na svim naslovnicama "OVO IMA SAMO KOD NAS" dajte molim vas.Jos jednom EDIN je za mene s druge planete NE MESSI ali ce ga nasi novinari opet vratiti u ono KLOC.SRAMOTA...
Danilov piš
hahaha cuj zivim u Svicarskoj...eeee svaka cas...druze autor teksta je upravo pisao o tome kako su svi ti koji su su ga kritikovali klocevi a da se edin uzdigao iznad svega!! da ih je klocnuo!
Dofu1921
Sta ti svicarac branis ovog coru coravog
Mesa.Sabanadzovic
Nemate pojma sva trojica a koliko vidim ČULIČ je trenirqo u želji garamt je đeki probacivo kroz noge
HAMIC
Neznam na koga mislis.ako mislis na autora procitaj jos jednom sta sam pisao a ako mislis na DZEKU pokrij se sapom i nestani.
PeppermintSA
Ovom Čuliću treba dekretom zabraniti pisanje.
ermajn
Ja kao neko iz tehničke struke... ko nema veze sa jezikom u profesionalnom smislu, mogu u prvih pet rečenica vidjet da ovaj ne zna rečenice sastavit. Ostavi se pisanja molim te. A ako mu portal plaća za ovo, onda... znate kako otjerat čitatelja.
Danilov piš
sve kloc do kloca...klocasta drzava !!
lolcina
Ostavi se pisanja majstore. O Dzeki sam više znao prije nego sam ovo pročitao...
Roki
Pored naslova stavite velikim slovima autora teksta da uopste nemam potrebe otvarati članak kada ga pišu novinari klocevi i karine poput ovog Čulića, vrijedjanje ljudske inteligencije citati njegove clanke, otisao je ovaj portal u tri pm.
Benjamingst
Upravu si ovaj portal je postao je nula... Puno gluposti postave, a ima i o porno zvjezdama...
SEIKO
Pisac ovog teksta *sra i šefa i stanicu.Kloc nego šta.
stime
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.