Klopp izgubio živce: Nemojte pratiti fudbal ako ne znate
FOTO: EPA

Zbog napada na Alissona

Klopp izgubio živce: Nemojte pratiti fudbal ako ne znate

H. Zilić

Liverpool je u derbiju Premirshipa deklasiran od Manchester Citya tako da su se vjerovatno oprostili od odbrane titule.

Meč za zaborav imao je golman Alisson, koji je bio direktni krivac za dva gola Građana.

Nakon meča, Brazilac je bio na meti navijača i novinara, ali u njegovu odbranu je stao Jurgen Klopp, koji je bio ljut nakon svih natpisa u medijima vezano za Alissona.

"On je jedan od najvećih profesionalaca. Ako su pojedinci spremni da zaborave sve njegove partije na osnovu sinoćnje utakmice, onda nemojte pratiti fudbal. Pričao sam s njim i danas mu je teško, ali sve je to jedan dio fudbalskog života, idemo dalje", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doctoroffootball
Pricas pricu internet navijačima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije